Geen categorie

Een healingsbowl

Fred Sterling is degene die de Signature Cell Healings methode heeft geïntroduceerd. Hij leidt op Hawaï de Honolulu Church of Light. Hij channelt Kiraël.  Er zijn maandelijks spirituele bijeenkomsten waarin ook healingen worden gegeven. Deze bijeenkomsten zijn live te volgen via internet. Maandelijks kun je een healingsrequest doen vooraf aan de bijeenkomst. Dit had ik gedaan en hoe mooi…mijn vraag werd gehonoreerd door een live afstandshealing . Aansluitend gaan de healingsverzoeken in een prachtige houten bowl met mooie edelstenen en wordt er dagelijks healingsenergie naar toe gestuurd. Dit doen ze dan 4 weken tot aan de volgende bijeenkomst. Wat voel en ervaar ik nou bij zo’n afstandsbehandeling? Allereerst dankbaarheid en liefde. Ik sta open voor heling en wil graag dat er een einde komt aan mijn ziekzijn door Lyme. Het is inmiddels ruim 2 weken geleden, in het begin was ik vol energie, de afgelopen dagen voel ik me zieker, moe en erg weinig energie. Ik vertrouw er op dat er gewerkt/gehealed wordt en dat dit is wat er bij hoort. Een Signature Cell Healing werkt diep en kan intens zijn en daar kan ook een soort van verslechtering bij horen. Naast de healing op afstand doe ik ook zelf mee aan de behandeling en geef mezelf dagelijks een healing om het effect te versterken. Het advies om dagelijks de uitzending te bekijken, dat stukje waarin healing naar mij gestuurd wordt volg ik op en daardoor blijf ik betrokken bij mijn eigen healing. De healing gaat door tot eind juni, dan zal ik heel graag opnieuw berichten.

Meer lezen over Fred Sterling: www.kirael.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s