Healing

Hemelvaart en sterven

Vandaag: Hemelvaart.. Wie zegt het nog iets? Vanuit de christelijke traditie de dag waarop Jezus de aarde verliet. Hij was met Goede Vrijdag al gestorven maar verliet de aarde pas met Hemelvaart. Blijf je dan nog zo lang op aarde na je dood?

Energetisch blijf je nog wel een poosje op aarde. Je blijft bij je geliefden ter ondersteuning en ook als proces voor je eigen ziel. Hierover zijn veel vragen die niet zomaar beantwoordt kunnen worden. Het is voor mij een diep van binnen Weten dat we energetisch naar het Licht gaan als we er klaar voor zijn, als we afronding ervaren en heelheid. Als alle stukjes van onze ziel weer bij elkaar zijn gebracht, zodat we als een geheel(energetisch gezien) naar het licht kunnen. Zo kan het ook zijn dat er toch trauma’s bij je blijven, daar mag je dan een volgend leven opnieuw aan werken. Levenslessen die je meeneemt naar een volgend leven. Of nieuwe lessen om te leren in een volgend leven. Helaas weten we niet meer welke lessen we hebben meegenomen naar dit leven, ook weten we vaak niet welke trauma’s er nog onverwerkt zijn en daardoor invloed hebben op ons huidige leven.

Wil je hier meer over weten? Kom eens langs tijdens het Open Atelier van 19.00 u tot 21.00 u. op de eerste woensdag van de maand, of maak een afspraak voor een zielelezing.

Heb je het gevoel dat er nog veel geheeld moet worden? Kom langs voor een Signature Cell Healing.

Atelier LaHuna.nl

Een hele fijne dag.

Harma

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s