Geen categorie·Healing

Wat is helen..

De vraag: hoe groot is jouw verlangen om geheeld te worden? Stel jij je open voor heling? Wat zijn je twijfels? Koester jij je ziekte? Zijn belangrijke vragen om aan jezelf te stellen voordat je om heling vraagt.

Wie koestert nou het ziek zijn zul je je afvragen. Nee op bewust niveau koestert niemand zijn eigen ziek zijn, maar onbewust ben je vaak zo vertrouwt geworden met b.v. de pijn die je hebt, dat het loslaten van die pijn niet zo eenvoudig is. Misschien levert het je zelfs wat op? Gebruik je het om even niets te hoeven en verschuil je je achter de pijn, de ziekte. Dit zijn patronen die ontstaan, vaak onbewust.

Sinds ik de Signature Cell Healings methode heb geleerd en deze helingen geef, weet ik hoe belangrijk het is dat we de heling samen doen. Een voorwaarde voor een heling ontvangen is: Jij staat open voor heling en diep in je hart is dat verlangen naar heling. Mijn belofte: Ik geef jou de heling met alle liefde die in mij is. Twijfel niet aan het resultaat maar weet dat heling al aanwezig is op het moment dat jij er voor kiest om geheeld te worden.

Wil jij samen met mij dit proces aangaan? Wil je een heling ervaren? Kijk eens op de pagina: www.signaturecellhealing.nl

Heb je vragen, twijfels? Kom eens langs op maandagavond in het atelier.

Vanaf volgende week maandag 15 mei is het atelier open op maandagavond          van 19.30 u tot 21. 00 u. om zo maar even binnen te lopen zonder afspraak.

adres: Hoofdweg 173 te Midwolda.20 september 2014 015

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s